Beeld © RTL/Ben Zander - Raw Productions

Goed nieuws voor Temptation-fans: tóch nieuw seizoen op komst

18 augustus 2020 17:09

Het was lange tijd onduidelijk of er dit jaar wel of niet een nieuw seizoen van 'Temptation Island' zou verschijnen, vanwege het coronavirus. Het Vlaamse 'HLN' beweerde eerder vandaag nog stellig dat een nieuwe reeks van de realityserie er dit jaar niet in zit. Maar RTL kan aan RTL Boulevard bevestigen dat er wel degelijk een nieuw seizoen aankomt.

Toch klopt het wél dat er dit jaar geen opnames plaatsvinden voor de televisieversie van Temptation Island, die Rick Brandsteder presenteert. Maar niet getreurd. We worden namelijk alsnog getrakteerd op een reeks die exclusief op Videoland te zien zal zijn, laat RTL weten.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

'Zowel Expeditie Robinson als Temptation Island uitgesteld'

Het nieuwe seizoen zal volgende maand al opgenomen worden. De hete avonturen zullen zich relatief dichtbij huis plaatsvinden, namelijk in Italië. 'Uiteraard blijft dit altijd onder voorbehoud van eventuele veranderende RIVM-maatregelen en mogelijkheden om af te reizen vanwege Covid19;
We houden dit nauwlettend in de gaten, de gezondheid van cast en crew staat voorop', aldus RTL.

De televisieversie van het programma gaat dus níet door. Daarover laat RTL desgevraagd weten: 'Het klopt dat er dit jaar geen opnames plaatsvinden voor de tv-versie van Temptation Island. Een belangrijke reden hiervoor is dat het voor nu niet goed genoeg voelt om helemaal naar Thailand af te reizen en daar in totaal vier weken lang te blijven.' Hetzelfde geldt voor een nieuw seizoen Expeditie Robinson.

Een van de meest spraakmakende kandidaten van het vorige Tempa-seizoen was Zach. In Temptation Gossip vertelt hij over zijn tijd op het eiland.

Temptation Gossip: Zach geeft duidelijkheid over Simone

08:59

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!