Beeld © KRO-NCRV

Emotioneel afscheid Hello Goodbye zorgt voor tranen kijkers

19 augustus 2020 11:05

Het lijkt iets van heel lang geleden: afscheid nemen van je geliefde met een goede stevige knuffel. Toch vliegen de knuffels en zoenen je weer om de oren in het programma 'Hello Goodbye'. Evenals de tranen bij de kijkers thuis.

"Ze weten niet dat ik tegelijkertijd ook mijn thuis achterlaat, want hij is mijn thuis"

Joris Linssen stond weer met cameraploeg en al klaar op Schiphol om reizigers uit te zwaaien en te verwelkomen. In de meest recente aflevering zien we hoe de presentator wel heel bijzondere verhalen aanhoort. Zo is daar een vrouw die wacht op haar getuige. Ze staat namelijk op het punt om in het huwelijksbootje te stappen, maar er zit wel een verhaal achter het huwelijk. "Ze komt speciaal voor de bruiloft uit Curaçao. Ik ben al wel eerder getrouwd geweest, dus ik weet precies wat er allemaal geregeld moet worden", lacht ze.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Moeder en dochter zien elkaar weer na 10 jaar in Hello Goodbye

"Mijn eerste huwelijk was met een man, deze is met een vrouw", vervolgt ze. "Ik woonde op Curaçao en ineens was ik verloofd. Drie maanden later was er een heel leuke poolparty met een leuke vrouw. Ik dacht: laten we dat maar eens verder gaan onderzoeken. Dat was een heel kort huwelijk. (…) Ik kende haar al wel (...) Ik was smoorverliefd. Na drie maanden huwelijk kan je zoiets niet doen."

Ook het verhaal van een pasgetrouwd stel weet de kijker te raken. De twee moeten afscheid van elkaar nemen, omdat de vrouw in kwestie oorspronkelijk uit El Savador komt. "We zijn 11 september getrouwd en ze komt in april terug", vertelt de man emotioneel. "We moeten weer afscheid nemen", vult de vrouw in tranen aan. "Het is heel moeilijk." Omdat de vrouw geen verblijfsvergunning heeft mag ze maar een aantal dagen, 90 om precies te zijn, in Nederland verblijven. "Hij is mijn thuis", vertelt de vrouw. "Mensen zeggen: 'Wat fijn, je gaat weer naar huis en dan zie je je familie weer.' En dat is ook fijn. Maar ze weten niet dat ik tegelijkertijd ook mijn thuis achterlaat, want hij is mijn thuis."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers zijn helemaal stil van prachtige Hello Goodbye aflevering

Hello Goodbye is elke dinsdagavond om 20:30 uur te zien. Gemist? Terugkijken kan hier.

RTL Boulevard sprak aan het begin van het seizoen met Joris Linssen over deze speciale afleveringen. 

Joris Linssen vertelt over bijzonder seizoen Hello Goodbye

02:05

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!