Nienke Plas Beeld © Ik weet er alles van! VIPS

Nienke Plas verbaast kijkers met bijzonder specialisme

19 augustus 2020 22:05

Dinsdag nam Melissa Drost (35) afscheid van 'Ik weet er alles van! VIPS' met een aardig zakcentje. De actrice wist 3.200 euro bij elkaar te spelen voor haar goede doel. Aan Nienke Plas de eer om in haar voetsporen te treden. De YouTube-ster heeft een bijzonder specialisme, Nienke weet namelijk alles van...

"Na een festival was de after altijd Hans"

...Hans Teeuwen! "Na een festival was de after altijd Hans, even Hans in de dvd", legt ze uit als presentator Ruben Nicolai haar vraagt waar de obsessie vandaan komt. "Klink raar, maar was gezellig." Volgens Ruben kan het dan ook niet anders dan dat het een bijzondere avond wordt. De vraag is alleen: hoeveel heeft Nienke opgeslagen?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nienke Plas kreeg gouden tip van koningin Máxima

Tijdens de eerste ronde weet de zangeres zich echter niet te bewijzen en maakt ze een pijnlijke fout. Als er wordt gevraagd in welke kattenfilm de komiek te horen was, heeft ze geen flauw idee. "Een wild guess?", lacht Ruben. "Je hebt zeker Minoes nog nooit gezien."

In Ik weet er alles van! VIPS strijden zes bekende Nederlanders onder leiding van Ruben Nicolai tegen elkaar voor een goed doel. Elke deelnemer heeft zijn of haar eigen hobby, maar naast feitenkennis speelt ook mensenkennis een rol. Zo weet Robèrt van Beckhoven alles van voetbal en claimt Euvgenia Parakhina alle feitjes over Duitsland uit haar hoofd te weten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nienke Plas haakt in op kapperstoeloop en toont 'nieuwe coupe'

De VIPS-editie is vanaf 17 augustus twee weken van maandag tot en met donderdag op de late avond te zien bij RTL 4. De reguliere quiz wordt op diezelfde dagen eerder op de avond uitgezonden. 

Deze BN'ers doen mee aan VIP-versie Ik weet er alles van

03:17

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!