Beeld © AVROTROS

Wijzen eerste WIDM-hints op terugkeer Ron Boszhard?

20 augustus 2020 14:33

Met nog een kleine twee weken te gaan tot het nieuwe seizoen 'WIDM' staan alle Molloten in Nederland weer op scherp. Op 5 september begint de speciale jubileumreeks van het programma en de makers maken op geheel eigen wijze de eerste vijf kandidaten 'bekend'.

"Het is voorbij voordat je het weet"

Op social media strooien de makers van het populaire programma met flink wat hints naar de kandidaten van het nieuwe seizoen. Het is al bekend dat de deelnemers én Mol allemaal oud-kandidaten zijn, maar tot op het allerlaatste moment wordt geheim gehouden wie er precies te zien zullen zijn. Op Twitter delen de makers nu een filmpje, plus anonieme interviews met vijf kandidaten, maar of we daar nu veel wijzer van worden...

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Minder leuk nieuws over nieuw seizoen Wie is de Mol?

Op de site van Wie is de Mol? zijn de interviews in zijn geheel te lezen, maar wie er precies geïnterviewd zijn, wordt in het duister gehouden. Alle kandidaten hebben dezelfde vragen gekregen en aan de hand van hun antwoorden kunnen we gissen naar wie de vijf anonieme deelnemers zijn. Daarnaast kunnen de foto's verwijzen naar het land waar de kandidaten bij hun vorige deelname naartoe vlogen.

Ook in het bijbehorende filmpje komen enkele quotes uit de interviews naar voren. 'Ik ben moeilijk leesbaar' en 'Ik zorg ervoor dat iedereen meegaat in mijn versie van het verhaal' zijn er twee van. De uitspraken 'Ik wil er meer van genieten' en 'Het is voorbij voordat je het weet' springen er echter het meest uit. Die zouden best eens van toepassing kunnen zijn op Ron Boszhard, die in 2018 meedeed aan het programma maar al tijdens de eerste aflevering moest vertrekken.

Wat voor Ron vooral zuur was, was het feit dat hij de kans kreeg om terug te keren, maar zijn medekandidaten roet in het eten gooiden. Voor we het allemaal zeker weten, moeten we nog even wachten: de kandidaten worden pas tijdens de eerste aflevering bekendgemaakt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

‘Nikkie de Jager te zien in nieuw seizoen Wie is de Mol?’

De eerste aflevering van het jubileumseizoen van Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 5 september om 20.30 uur te zien op NPO 1. 

Ook oud-kandidaat Claes Iversen zou zomaar eens kunnen terugkeren, maar wíl hij dat ook? RTL Boulevard sprak er met hem over.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!