Ladies Night Beeld © Cornelie Tollens

Merel Westrik rekent niet op nieuw seizoen Ladies Night

21 augustus 2020 17:23

Het zit erop voor Merel Westrik (40). De presentatrice heeft bij Humberto Tan (54) op Radio 1 laten weten dat 'Ladies Night' voorlopig niet meer terugkeert. "Dit voelde wel echt als een einde", aldus de presentatrice.

"Dit voelde wel echt als een einde"

De opgehemelde show uit de koker van Linda de Mol begon aan een tweede seizoen, maar Talpa besloot na zes afleveringen de opnames te staken vanwege het coronavirus. Het komt niet als een verrassing dat de plannen voor de talkshow op een laag pitje staan. De kijkcijfers van het programma vielen al langer tegen, zo trok de laatste aflevering zo'n 132.000 kijkers.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Merel Westrik doet boekje open over relatie en kinderwens

Ondanks de uitblijvende positieve reacties liet presentatrice Merel eerder aan De Telegraaf weten geen spijt te hebben van het feit dat ze in het diepe is gesprongen door RTL Nieuws vaarwel te zeggen voor het Ladies Night-avontuur. "Ik heb geen tel gedacht: had ik het maar nooit gedaan", aldus Merel. "Dat wat ik had bij RTL Nieuws wilde ik niet meer, hoe fantastisch het ook was. Ik voelde een enorm verlangen naar avontuur, mezelf in situaties brengen waarin ik het niet allemaal wist, waarin ik zou twijfelen of ik het allemaal wel goed deed."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!