Beeld © AVROTROS

Molloten weten het zeker: dit zijn de kandidaten van WIDM

24 augustus 2020 21:19

Molloten kunnen vanaf 5 september hun hart weer ophalen: dan begint het nieuwe seizoen van 'Wie is de Mol?'. In dit speciale jubileumseizoen zien we oude bekenden die opnieuw op jacht gaan naar de Mol. De kandidaten blijven tot de start van het programma geheim, maar dat zorgt er wel voor dat fans van het programma alles op alles zetten om erachter komen wie er mee doen.

"Ik zou een goede Mol zijn omdat ik goed inlevingsvermogen heb"

Hoewel de kandidaten van Wie is de Mol? nog geheim zijn, dropten de makers van het programma vorige week al wel korte interviews met de deelnemers op hun site. Uit hun antwoorden zijn kleine aanwijzingen te halen. Daarnaast worden alle interviews begeleid met een foto uit het seizoen waaraan de deelnemer heeft meegedaan. Molloot Felix denkt te weten wie de kandidaten zijn en deelt het op Instagram.

De deelnemers zijn volgens hem Horace Cohen, Nikkie de Jager, Ron Boszhard, Tina de Bruijn, Peggy Vrijens, Patrick Martens, Tygo Gernandt, Nadja Hüpscher, Jeroen Kijk in de Vegte en Ellie Lust.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Minder leuk nieuws over nieuw seizoen Wie is de Mol?

Het zijn niet alleen de foto's die ervoor zorgen dat deze namen genoemd worden. In het interview met kandidaat 3 is bijvoorbeeld te lezen: 'Het is voorbij voor je het weet.' Ron was dat seizoen niet alleen de eerste afvaller, maar maakte niet eens kennis met de rest van de kandidaten omdat zij allemaal in een andere stad startten. Hij zag de rest van de groep even in het theater, maar werd daar keihard naar huis gestuurd.

Ook Tina de Bruijn was de eerste afvaller tijdens haar seizoen in China. Het toeval wil dat het interview van kandidaat 4 wordt vergezeld door een foto van China en de tekst: 'Alles om een vroeg vertrek in de kiem te smoren.'

Kandidaat 7 zou Tygo Gernandt zijn. Te herkennen aan de foto van Hongkong en de tekst: 'Ik zou een goede Mol zijn omdat ik goed inlevingsvermogen heb.' Als acteur kruipt hij natuurlijk zo in de huid van de Mol.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

‘Nikkie de Jager te zien in nieuw seizoen Wie is de Mol?’

Het jubileumseizoen van Wie is de Mol? zie je vanaf zaterdag 5 september om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 1. Pas dan weten we wie de kandidaten zijn.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!