Voor Hetzelfde Geld Beeld © Voor Hetzelfde Geld

Kijkers vol verbazing over 'stads' koppel Voor Hetzelfde Geld

25 augustus 2020 09:01

Kiki en Geert-Jan wonen met zoontje Willem op zestig vierkante meter in de Amsterdamse Pijp. Hoewel ze verliefd zijn op de stad, eist het dagelijkse gevecht voor een parkeerplek zijn tol. Gelukkig weten Natasja Froger (55) en haar team wel raad met de situatie en laten in 'Voor Hetzelfde Geld' zien wat óók tot de mogelijkheden behoort.

"Dus dan kom je oorspronkelijk uit Gelderland, maar gedraag je je alsof je nog nooit Amsterdam uit bent geweest"

's Avonds is het een hele zoektocht naar een parkeerplaats en ook het individualisme van de Amsterdammers gaat Kiki en Geert-Jan tegenstaan. "We zijn er heel blij mee, maar het is echt veel te klein", vertellen ze over hun appartementje.

Zo klein dat met zijn tweeën werken tijdens de coronacrisis er niet in zit en ze beiden naar hun ouders moeten, die in Gelderland wonen. En dat brengt ook weer de nodige problemen met zich mee: "We moeten echt zeggen op zondag als we bij onze ouders zijn: we moeten gaan, want anders heb je geen parkeerplaats."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers vallen als een blok voor koppel uit Voor Hetzelfde Geld

Natasja laat het gezin proefwonen in Nigtevecht, een klein halfuurtje van Amsterdam af. Hun ouders wonen ook buiten de Randstad, dus het platteland is niet nieuw voor de twee. Toch valt het Twitter op dat ze zich wel heel stads gedragen...

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Natasja Froger vertelt over nieuwe seizoen Voor hetzelfde geld

Kijk de aflevering hier terug.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!