Lieke van Lexmond Beeld © Undress For Love

Lieke van Lexmond heeft spijt van presenteren Undress For Love

25 augustus 2020 11:48

Lieke van Lexmond (38) is al jaren een vast gezicht op televisie en heeft al de nodige programma's op haar naam staan. Toch kijkt de presentatrice niet overal met een goed gevoel op terug. Dat vertelt ze in '100%NL Magazine'.

"Ik ga geen dingen meer doen die leuk waren toen ik zestien was"

Lieke vertelt in het blad spijt te hebben haar naam te hebben verbonden aan Undress For Love, wat ze in 2018 presenteerde. In het spraakmakende datingprogramma gaven drie dappere single mannen en drie stoere single vrouwen zich létterlijk bloot in hun zoektocht naar de liefde. "Het paste niet bij mij. Een jaar of twee geleden, net voor dat gedoe met die schildklier. Toen ik daar op die operatietafel lag, dacht ik: dat gaan we nooit meer doen", stelt de presentatrice.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lieke van Lexmond baalt dat ze Jim Bakkum niet mag zoenen

Volgens Lieke is haar valkuil dat ze te veel leuk vindt: "Maar als je dieper bij jezelf te rade gaat is de vraag: voegt dit iets toe aan mijn leven? En dan is het antwoord niet altijd ja. Dat bedoel ik ook met Undressed for Love." The Voice Senior is een programma dat wél op haar lijf geschreven is. Lieke: "Mijn carrière duurt gelukkig al 22 jaar, maar ik ga geen dingen meer doen die leuk waren toen ik zestien was. Maar je leert van alles wat je doet.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lieke van Lexmond wel te porren voor comeback in GTST

Lieke is naast presentatrice ook actrice. In 2002 man ze de rol van Charlie Fischer over van Aukje van Ginneken in GTST. In onderstaande video blikt ze terug op die bijzondere overgang.

Het hele interview lees je 100%NL Magazine en ligt vanaf 27 augustus in de winkel.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!