Nieuwe All Stars-serie bijna op tv: NPO kondigt startdatum aan

25 augustus 2020 12:57

De nieuwe 'All Stars'-serie gaat op 20 september van start bij NPO 3. Dat maakte de NPO vandaag bekend tijdens zijn najaarspresentatie.

All Stars & Zonen speelt zich af na de eerste film uit 1997. In 1999 werd al een televisieserie gemaakt en in 2011 verscheen een tweede film. Oude acteurs uit de serie en de films keren terug in All Stars & Zonen, zoals Kasper van Kooten, Peter Paul Muller, Isa Hoes, Thomas Acda, Daniel Boissevain en Raymi Sambo.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Isa Hoes staat stil bij verjaardag Antonie Kamerling

Een ander al eerder aangekondigd nieuw programma op NPO 3 dat dit najaar te zien is, is De 3 Sterren Camping. Daarvoor ontvangen Nick & Simon en Kees Tol Nederlandse artiesten op een camping in eigen land. De serie wordt vanaf 22 september uitgezonden.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Jort Kelder vervangt Sander als presentator van Op1

Jonge kijkers kunnen op NPO 3 kijken naar onder meer het eerste seizoen van Heel Holland bakt kids. Hierin nemen kinderbakkers het tegen elkaar op onder begeleiding van de vaste presentatoren André van Duin, Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden. Daarnaast is Britt Dekker te zien in de nieuwe spelshow Voor het blok waarin teams met kennis, snelheid en lenigheid tegen elkaar strijden om niet in de afgrond te vallen.

In de All Stars-film uit 1997 speelde Antonie Kamerlang de rol van Hero. Als dat personage scoorde hij een hit met het nummer 'Toen Ik Je Zag', dat onlangs in een nieuw jasje werd gestoken. Zijn weduwe Isa Hoes vertelt erover in de video hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!