Love Island Beeld © Nick van Ormondt

Scrollen maar: alle socials van de Love Island-singles op een rijtje

29 augustus 2020 12:00

Geen enkele update missen van je favoriete Islander? Vergeet dan niet alle singles van het nieuwe seizoen 'Love Island' te volgen op Instagram. Wij hebben je het makkelijk gemaakt en alle accounts op een rijtje gezet. Volgen maar!

Fabiënne

De beeldschone 23-jarige Fabienne is een pittige dame die zegt wat ze denkt. Met haar enorme bos krullen weet ze de aandacht van iedere man op zich te vestigen, maar Mr. Right heeft ze nog niet om haar vingers gewonden. 

Volg Fabiënne hier op Instagram.

Josephine-Charlotte 

Dit enthousiaste Belgische model gaat elk avontuur aan en staat graag in de spotlights. Maar pas op, mannen: ze speelt graag hard-to-get en tweede kansen geeft de 20-jarige niet.

Volg Josephine-Charlotte hier op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zien we deze Love Island-deelneemster weer terug in de villa?

Mattheüs 

De 23-jarige Mattheüs is personal trainer, profvoetballer en een échte romanticus. In Love Island gaat hij op zoek naar de vrouw van zijn leven: "Ik mis de liefde en wil graag kunnen settelen." 

Volg Mattheüs hier op Instagram.

Lisa 

De 25-jarige Lisa ziet er dan wel uit als the girl next door, maar niets is minder waar. De ondeugende zorgmedewerkster heeft namelijk op de cover van Playboy gestaan.

Volg Lisa hier op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Deze knapperds zoeken naar liefde in nieuw seizoen Love Island

Joan 

Of de vlinders in haar buik nog wel werken: dat wil de 25-jarige Joan heel graag uitzoeken op Love Island. Haar droomman moet in ieder geval haar droge humor kunnen waarderen en tegen haar vele geklets kunnen.

Volg Joan hier op social media.

Giuliano 

Als we de 27-jarige Giulano mogen geloven, is hij de ideale schoonzoon. Vrouwen vallen bij bosjes voor zijn heldere ogen en zijn kookkunsten.

Volg Giuliano hier op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuw seizoen Love Island speelt zich af in gloednieuwe villa

Remco 

Deze surfdude is verslaafd aan watersport, maar houdt zeker ook nog van iets anders: vrouwen. De 25-jarige hunk krijgt genoeg aandacht, maar heeft de juiste match nog niet gevonden: "Ik ben snel uitgekeken en denk dan, moet ik hier mijn hele leven mee samen zijn?"

Volg Remco hier op Instagram.

Raphaëlla 

De 21-jarige Raphaëlla haalt alles uit het leven en wil nergens spijt van krijgen. Hoe anderen over haar denken, maakt haar dan ook niets uit. Ze gaat lekker haar eigen gang. 

Volg Raphaëlla hier op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Holly Mae Brood open over seksleven met Soy Kroon

Axel 

De stelling van Pythagoras leren? De 24-jarige Axel leert het de dames in de Love Island-villa maar al te graag. Voor de leerlingen van deze wiskundeleraar is het soms moeilijk om bij de les te blijven, want zeg nou zelf: misschien is hij wel de knapste wiskundeleraar van de Lage Landen.

Volg Axel hier op Instagram.

Love Island is vanaf 31 augustus elke dag om 21.30 uur te zien bij RTL 5 en Videoland. Bekijk de eerste beelden alvast hieronder:

Singles nieuwe seizoen Love Island stellen zich voor

01:01

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!