Beeld © ANP

Carice van Houten deelt eerste veelbelovende trailer van serie

25 augustus 2020 16:58

Het komt niet vaak meer voor dat Carice van Houten (43) in het Nederlands acteert, maar samen met haar goede vriendin Halina Reijn (44) waagt ze zich eraan voor hun serie 'Red Light'. Dat is de nieuwste samenwerking tussen de twee acterende vriendinnen, die eerder samen de film 'Instinct' maakten.

"We hebben het weer geflikt, Halina"

Tien afleveringen aan televisiedrama komen de kant van televisiekijkend Nederland op. In november 2019 maakten Carice en Halina al bekend dat Red Light er zou komen, maar het bleef stil. Tot nu.

Nu de eerste trailer officieel uit is, duurt het hopelijk niet lang meer voor de eerste aflevering wordt uitgezonden op de Nederlandse televisie. Carice lijkt niet meer te kunnen wachten. 'We hebben het weer geflikt, Halina. Trots om de eerste teaser van 'Red Light' te laten zien', schrijft ze bij onderstaande Instagram post.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Carice van Houten gaat bijzondere samenwerking aan

RTL Boulevard sprak met de vrouwen na Halina's regiedebuut met Instinct. "We hopen alleen maar dat ons volgende project, Red Light, net zo in de smaak valt", vertelt Halina. "Dit is natuurlijk een topbegin, maar het wekt ook wel heel hoge verwachtingen. (...) Ik hoop dat we het kunnen waarmaken in de toekomst."

Waar de serie precies over gaat, blijft nog gissen. Wel is bekend dat onder anderen Robert de Hoog, Bilal Wahib, Jacob Derwig en Celinde Schoenmaker een rol in de serie spelen. Wanneer de serie uitgezonden wordt door BNNVARA is nog niet bekend.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!