Ladies Night Beeld © Cornelie Tollens

Merel Westrik over stoppen Ladies Night: 'Je moet reëel zijn'

25 augustus 2020 19:41

Merel Westrik (40) rekende al niet meer op een terugkeer van haar geliefde talkshow 'Ladies Night', maar de kogel is nu écht door de kerk. De talkshow voor vrouwen keert niet meer terug op 'Net5'. Aan RTL Boulevard laat Merel weten hoe ze daarover denkt.

"Iedereen wist van tevoren dat het een enorme uitdaging zou worden"

Uiteraard vindt Merel het jammer dat de talkshow stopt. "Maar je moet ook reëel zijn. Iedereen wist van tevoren dat het een enorme uitdaging zou worden", vertelt Merel aan RTL Boulevard. "Het is lastig om iets nieuws te maken op een zender als Net5 en ik vind het jammer dat we er niet in geslaagd zijn om een groeiende groep kijkers te trekken."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Merel Westrik rekent niet op nieuw seizoen Ladies Night

Dat Merel niet geslaagd is in haar missie, betekent niet dat ze niet met trots en plezier terugkijkt op de afgelopen periode. "We hebben gehuild, gelachen, vrouwen herkenden zich erin, er zijn fragmenten viral gegaan." En het einde van Ladies Night betekent uiteraard niet het einde van Merel Westrik. "Ik ben met Net5 in gesprek over wat er wél nog gemaakt kan worden en daar zijn we volop mee bezig."

Hoewel Ladies Night niet zulke hoge kijkcijfers haalde, werd het wél gepersifleerd door kijkcijferhit De TV Kantine. Carlo Boszhard en Irene Moors namen de show op de hak. Hoe ze dat deden, zie je hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!