Miljuschka Witzenhausen Beeld © ANP

Miljuschka maakt bijzondere #eerlijkefoto voor Videoland

26 augustus 2020 17:04

Miljuschka Witzenhausen (35) krijgt dagelijks kritiek op haar lichaam vanuit haar omgeving. De tv-kok begon daarom een tijdje gelden met '#eerlijkefoto', een beweging op social media waar ze goudeerlijke foto's deelt van hoe ze er écht uitziet. Haar posts worden al door 695k volgers gezien, maar nu krijgt ze ook bij Videoland een podium.

"Het is echt een persoonlijke zoektocht"

Miljuschka maakte het nieuws maandag bekend aan tafel bij Jinek. "Ik hoop dat dit over 20 jaar helemaal geen issue meer is, dat je eruitziet zoals je eruitziet en dat is wat bij je hoort", zei ze daar. Voor Videoland gaat ze #eerlijkefoto maken, waarin ze zich letterlijk en figuurlijk bloot geeft. "Het is voor mij ook iedere keer een openbaring. Ik leer heel veel, maar er is nog heel veel werk aan de winkel. Het is echt een persoonlijke zoektocht", aldus de presentatrice.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Miljuschka niet blij met Nederlands systeem van afval scheiden

Miljuschka wil vooral het goede voorbeeld geven aan haar dochter, die nu acht is. "Ik heb nog vier jaar de tijd om mijn steentje bij te dragen en eerlijke foto's te posten van hoe een lichaam eruitziet als het eet, lekker leeft, geniet en niet constant op dieet is."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Miljuschka krijgt dagelijks kritiek op lichaam uit haar omgeving

Vanaf 1 oktober is #eerlijkefoto te zien bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!