Sander Schimmelpenninck Beeld © ANP

Sander klaar bij Op1: 'Nu weer doen waar ik zin in heb'

28 augustus 2020 14:49

De bloemen stonden klaar voor Sander Schimmelpenninck (36) na zijn optreden in 'Op1'. De presentator maakte eerder deze week al bekend dat hij hij presentatiestokje graag wil doorgeven, omdat hij simpelweg niet zoveel zin meer had om het programma te maken. Op social media reageert hij nog één keer op zijn vertrek.

'Dat was 'm dan', deelt Sander met zijn volgers na zijn laatste show op donderdagavond. De presentator/podcast host/hoofdredacteur heeft nu meer tijd om dingen te doen waar hij wel blij van wordt. En dat mag iedereen weten. 'Nu weer doen waar ik zin in heb. Dank aan alle tOp1-mensen en de immer verkwikkelijke Welmoed Sijtsma!' Duidelijke taal.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Albert Verlinde over Sander Schimmelpenninck: 'Sodemieter toch op'

Sander wist de laatste tijd niet alleen met Op1 de headlines te halen, maar ook met zijn privéleven. Zo vond Sander onlangs een maas in de wet om tóch zijn Zweedse liefje te kunnen bezoeken, ondanks de afgegeven code oranje. Albert Verlinde (59) vindt dat maar wat onverstandig en wees hem daarom terecht tijdens de uitzending van 'Shownieuws'. Sander trok op zijn beurt hard van leer op Twitter.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!