Bed & Breakfast Beeld © Bed & Breakfast Omroep MAX 28-08-2020

Daar is 'ie weer: Bed & Breakfast-koppel mist het haakje

29 augustus 2020 11:25

In 'Bed & Breakfast' vellen drie echtparen een oordeel over elkaars B&B. Tijdens hun bezoek onderwerpen ze elkaars ondernemingen aan een grondig onderzoek en dat zorgt regelmatig voor markante vondsten. Van een ongezellig koffiehoekje tot ontbrekende haakjes; ook deze keer is het weer raak.

"Wij zijn van de haakjes"

In Zuid-Holland kochten Reina en Huibert de kerk waar ze zijn getrouwd en bouwden deze om naar een B&B. De overige koppels hebben dan ook hoge verwachtingen, maar voor €122,50 per nacht zijn die voor Inge en Guy niet waargemaakt. Hoewel de inrichting - die vooral bestaat uit spulletjes uit de kerk - hen aanspreekt, vinden ze het allesbehalve praktisch. Het stel loopt voornamelijk tijdens het douchen tegen wat problemen aan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zien we nou een paarden- of parenclub in Bed & Breakfast?

Zo is er allereerst niet genoeg ruimte om hun toiletspullen uit te stallen en daarnaast missen ook de haakjes voor de handdoeken. "We missen de haakjes in de badkamer", luidt hun oordeel dan ook. "Er hangen haakjes, maar daar hangt je jas ook al." En dat vindt ze maar niets.

Bij de volgende B&B is het wéér mis, gelukkig zien Inge en Guy ook in dat ze zelf onderdeel zijn van het probleem. "Wij zijn van de haakjes", lachen ze dan ook. Ook op Twitter zorgt de uitspraak voor flink wat hilariteit: 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bed & Breakfast-deelneemster baalt van gedeelde badkamers

De opnames van Bed & Breakfast vonden plaats voordat het coronavirus uitbrak, daarom wordt de 1,5-meter maatregel nog niet in acht genomen. Kijk de aflevering hier terug.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!