GTST Beeld © RTL

Soapfamilie Ferry Doedens reageert op vertrek Goede Tijden

30 augustus 2020 14:12

Na zijn ontslag in 2015, een succesvolle comeback én een verplichte break na het niet naleven van de coronamaatregelen, neemt Ferry Doedens (30) nu definitief afscheid van 'GTST'. Het nieuws sloeg bij zijn 'familie' in als een bom.

"Er zijn wel vaker personages teruggekeerd"

Aan NU.nl vertellen Caroline De Bruijn en Marly van der Velden, die de moeder en zus van de acteur spelen in de serie, het enorm jammer te vinden hoe het allemaal gelopen is. "Hij is mijn broertje natuurlijk. Gelukkig is hij er nu nog, maar ik ga hem mega missen", stelt Marly. "Voor mijn personage Nina is het ook jammer dat haar broer verdwijnt. Ik blijf Ferry zeker privé zien en ik weet zeker dat er een afscheidsfeestje komt, als dat kan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Victoria Koblenko vertoonde divagedrag op set GTST

Ook Caroline gaat haar 'zoon' missen, maar blijft positief: "Je weet nooit wat er in de toekomst gebeurt natuurlijk, er zijn wel vaker personages teruggekeerd tenslotte."

Ferry zelf heeft het er ook zwaar mee om na elf jaar definitief afscheid te moeten nemen van Meerdijk en zijn inwoners. Toch heeft hij het er zelf naar gemaakt door meerdere keren de coronamaatregelen, die producent EndemolShine had opgesteld, te negeren. Op Instagram liet hij bijvoorbeeld zien dat hij gewoon naar feestjes ging en dat hij 'iedereen knuffelde'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Cast Goede Tijden, Slechte Tijden niet getest tijdens opnames

Ferry draait nog tot november voor Goede Tijden, Slechte Tijden en heeft beloofd 'het afscheid van Lucas mooi neer te zetten'. De 30-jarige acteur vertolkt al sinds 2009 de rol van Lucas Sanders, de zoon van Stefano Sanders en Janine Elschot. Nadat hij onlangs voor twee weken de toegang tot de set van GTST was ontzegd, vertelde hij in Goede Tijden, Zomer Tijden enthousiast over wat zijn personage te wachten staat in het nieuwe seizoen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!