Beeld © RTL/Feriet Tunc

Het is zover: nieuw seizoen GTST vanaf vanavond te zien

31 augustus 2020 10:00

Vanaf vanavond is het nieuwe seizoen van 'Goede Tijden, Slechte Tijden' te zien op RTL 4. De trouwe fans komen erachter of Valentijn en Amelie de dupe worden van de vete tussen Ludo en Richard.

Dit seizoen zijn er twee nieuwe acteurs te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden. Hassan Slaby speelt de rol van Marwan El Amrani, de broer van Ilyas. En Christine van Stralen speelt Judith Schoof. Zij zal zich melden als een nieuwe patiënt in de kliniek van Anton. Beide personages zijn vanaf halverwege september te zien in de langstlopende soapserie van Nederland.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Gezinsuitbreiding voor familie Verduyn in nieuw seizoen GTST

Christine van Stalen
Hassan Slaby

Wie dit seizoen terugkeert is Lone van Roosendaal. Zij speelt opnieuw de rol van soap-bitch Billy de Palma. In de video hieronder zie je de eerste beelden van de rentree van Billy. Vanaf 6 november is Billy te zien in Meerdijk.

In de laatste aflevering van Goede Tijden, Zomer Tijden ontvangt Froukje de Both Cas Jansen en Victoria Koblenko. De actrice doet een boekje open over haar divagedrag op de set en Cas verklapt dat hij een oogje had op zijn soapvriendinnetje Katja Schuurman zoals te zien is in de video hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!