Beeld © Voor Hetzelfde Geld

Koppel Voor Hetzelfde Geld krijgt bakken kritiek over zich heen

1 september 2020 11:13

Deze week neemt Natasja Froger (55) voor het programma 'Voor Hetzelfde Geld' Bregtje en Kees mee op sleeptouw. Het stel woont in hartje Rotterdam, maar is nieuwsgierig wat ze voor hetzelfde geld op een andere plek kunnen kopen. Maar volgens veel kijkers kan dit koppel weinig goeds doen óf zeggen, zo blijkt uit de negatieve reacties op Twitter.

"Willen deze mensen nou gewoon een weekje ergens gratis logeren?"

Een huis met vijf slaapkamers en een tuin op loopafstand van het Rotterdamse centrum: Bregtje en Kees hebben het prima naar hun zin in de Zuid-Hollandse stad. Doordat de huizenprijzen de afgelopen jaren zo enorm zijn gestegen, zouden ze door de overwaarde een groter huis kunnen kopen. Als ze bereid zijn om de stadsgrenzen te verlaten, tenminste. 

Het regent tijdens de bezichtiging van hun eerste huis in een klein dorp... en het regent ook negatieve reacties op social media. Menig kijker is van mening dat het stel met de verkeerde intenties meedoet aan het programma.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers vol verbazing over 'stads' koppel Voor Hetzelfde Geld

De reacties zijn niet mals. 'Willen deze mensen nou gewoon een weekje ergens gratis logeren? Er is niets dat er op wijst dat ze echt willen verhuizen', laat iemand bijvoorbeeld weten - en zo klinken er meer soortgelijke geluiden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers vallen als een blok voor koppel uit Voor Hetzelfde Geld

Voor Hetzelfde Geld is iedere maandag op RTL 4 te zien om 20.30 uur. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!