Beeld © Michel Schnater/RTL

Kijkers dolblij met terugkeer van Frank en Rogier op tv

01 september 2020 21:25

In hun nieuwe programma 'Frank & Rogier Checken In' helpen Frank en Rogier verschillende eigenaren van een bed and breakfast om de boel weer een beetje meer sjeu te geven.

"Goddank zijn Frank en Rogier weer terug"

In de eerste aflevering gaan de heren langs bij Marieke en Bodean, die vorig jaar samen een goedlopende bed and breakfast openden. Ze waren in eerste instantie verliefd op het pand én de locatie. Bodean zou de B&B eigenhandig opknappen, maar door pech ging van dat plan niets door. De verbouwing ligt inmiddels een tijdje stil. En gasten zijn niet te bekennen. Daarom schieten Frank en Rogier te hulp.

En dat is maar goed ook, want Marieke en Bodean kunnen de hulp goed gebruiken. Het stel heeft namelijk nog nooit een bed and breakfast gerund. Gelukkig zijn ze in goede handen.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Al meerdere formats op de plank voor Frank en Rogier

Zoals we inmiddels van Frank en Rogier zijn gewend, duikt het stel de kringloop in om de boel vervolgens volledig te restylen. En ook ditmaal met succes. Als Marieke en Bodean uiteindelijk hun volledig vernieuwde bed and breakfast binnenstappen, kan Marieke nog maar één ding zeggen: "Oh wat mooi, daar houd ik zo van." Missie geslaagd dus.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Frank en Rogier laten Glamourland-plannen varen

De kijkers thuis waren vooral blij dat Frank en Rogier weer te zien waren op de Nederlandse televisie, zo blijkt uit alle tweets die de wereld in gestuurd werden. 'Goddank zijn Frank en Rogier weer terug', schrijft iemand.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!