Beeld © NPO 3

Jayan uit JZHMH heeft het leven volledig opnieuw opgepakt

1 september 2020 20:47

In het huidige seizoen van 'Je Zal Het Maar Hebben' bezoekt presentator Jurre Geluk kandidaten die hun verhaal al eens gedaan hebben. Want hoe gaat het nu met hen? In deze aflevering spreekt Jurre onder andere met Jayan, die zichzelf in brand stak toen ze in een psychose belandde. Inmiddels gaat het wonder boven wonder weer goed met Jayan.

"Ik ben trots op mezelf"

Jayan deed in 2017 haar verhaal. Ze stak zichzelf in brand na de scheiding met haar partner. Uiteindelijk was ze maandenlang niet bij bewustzijn. Door de brandwonden die ze aan het incident overhield, werd Jayan erg onzeker. 

Ze droeg flink veel camouflage make-up om de brandwonden zo goed mogelijk te bevestigen. Dat is nu wel anders. Ze is veel zelfverzekerder en draagt geen camouflage make-up meer. "Ik loop gewoon in m'n bikini over het strand. Ik schaam me niet meer. Ik ben trots op mezelf", zegt ze.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

JZHMH-stel ziet na jaren kinderwens in vervulling gaan

Ook in de liefde gaat het Jayan voor de wind. Ze heeft namelijk een nieuwe vriend. "De bedoeling is ook dat we gaan samenwonen", zegt ze dolblij. "We zijn al tweeënhalf jaar samen."

Je Zal Het Maar Hebben zie je elke dinsdag om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3. De uitzending van gisteren kijk je hier terug.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!