Lily Collins in 'Emily in Paris' Beeld © Netflix

Makers Sex and the City lanceren trailer nieuwe Netflix-serie

02 september 2020 11:48

Netflix lijkt haar volgende megahit te pakken te hebben. Lily Collins (31) schittert in de nieuwe trailer van 'Emily in Paris', waarin de liefde, mode en de Franse hoofdstad centraal staan.

"Ik hoop dat jullie net zo verliefd worden op het verhaal, mijn personage en de stad als ik"

Na het grandioze succes van Sex and the City en Younger komen de makers van die series met iets nieuws: Emily in Paris. Lily vertolkt de titelrol van Emily, een marketing executive uit Chicago die haar droombaan achterna gaat in Parijs. Hier krijgt ze flink wat te verduren, terwijl ze zich door de stad van de liefde navigeert en ondertussen nieuwe vrienden probeert te maken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lily Collins zou met Sandra Bullock in Ocean's 9 willen

Ook niet onbelangrijk: de outfits van Emily. En dat wordt gegarandeerd smullen, want de kostuumdesigner van Sex and the City geeft haar creatieve draai ook aan Emily in Paris. 'Daar gaan we! Ik ben ongelooflijk blij dat ik eindelijk mag aankondigen dat mijn nieuwe serie op 2 oktober in première gaat op Netflix', schrijft hoofdrolspeler Lily op Instagram. 'Ik hoop dat jullie net zo verliefd worden op het verhaal, mijn personage en de stad als ik.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Curse of Chucky vanaf nu op Netflix te zien

Inspiratie nodig voor je volgende bingewatch-sessie op Netflix? Kijk dan de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!