Rick Bradsteder en Gaby Blaaser in De Bachelorette Beeld © Jean-Pierre Fourie

Rick bevestigt vervolg De Bachelorette mét bijzondere twist

2 september 2020 17:48

Als één datingshow een groot succes was tijdens de coronaperiode, dan was het 'De Bachelorette' op Videoland wel. Gaby Blaaser (34) ging in het programma op zoek naar de ware en nam de kijkers iedere week mee in haar zoektocht naar de liefde. Presentator Rick Brandsteder (36) heeft nu goed nieuws voor kijkers die in een zwart gat zijn gevallen na het einde van de show: er komt namelijk een vervolg. Dat schrijft 'Grazia'.

"Ik hoop dat we weer een mooi seizoen kunnen maken"

Wie reikhalzend uitkijkt naar een nieuw seizoen, kan bij dezen zijn of haar hart ophalen. In Trouw vertelt de presentator dat een nieuw seizoen in de maak is. Maar dat is niet het enige grote nieuws, want deze keer volgen we niet de Bachelorette, maar een Bachelor. "Ik hoop dat we weer een mooi seizoen kunnen maken, en dan waarschijnlijk met een Bachelor", aldus Rick. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jordy uit De Bachelorette is helemaal klaar met Gaby Blaaser

In juli dit jaar, vlak voor de ontknoping in De Bachelorette, voorspelde de RTL Boulevard redactie al welke mannen de ideale potentiële Bachelor zouden zijn. Bekijk de mannen in dit artikel.

Voor Joey, de 'winnaar' van het eerste seizoen, was zijn deelname niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Hij voelt zich gebruikt door Gaby, onthult hij in onderstaande video. 

Joey van De Bachelorette voelt zich gebruikt door Gaby Blaaser

11:01

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!