Beeld © RTL Boulevard

Chantal Janzen komt met nieuwe spelshow op de zaterdagavond

03 september 2020 15:50

Er kan weer een nieuw programma op de to do-list van Chantal Janzen (41). Aan RTL Boulevard verklapt de presentatrice dat ze bezig is met een nieuwe spelshow voor de zaterdagavond. Deze komt helemaal uit haar koker.

"Een grote spelshow is wel echt heel gaaf"

De presentatrice is druk bezig met het ontwikkelen van de show - deze staat voor volgend jaar gepland. "Ik ben eigenlijk dit vak ingegaan om grote shows te gaan doen", legt ze uit. "Een grote spelshow is wel echt heel gaaf."

Ze vertelt erover in de video hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal Janzen na Oh, wat een jaar-ophef: 'Kon geen nee zeggen'

Volgens Chantal wordt het een show voor alle leeftijden. "Ik moet wel zeggen dat het dichtbij me ligt. Het vloeit wel voort uit een eerder programma, daar heeft het wel mee te maken." De presentatrice wil er verder niet veel over kwijt, maar verklapt wel dat het een vrolijke boel wordt. "Iedereen die naar de studio komt, ziet er ook erg leuk uit. Laat ik het daarbij houden."

Chantal is momenteel ook druk met de opnames van haar nieuwe programma Chantals Beauty Camper, dat zij samen met Leco van Zadelhoff en Fred van Leer maakt. Daarnaast begint donderdag om 20.30 uur ook het nieuwe seizoen van Chantal Komt Werken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal Janzen deelt bikinifoto met geinige twist

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!