Beeld © SBS / Talpa

Onhandige familie Meiland zorgt weer voor hilariteit

03 september 2020 21:28

Het is elke week weer raak met één van de Meilandjes, maar Montana blijft verrassend vaak ongedeerd. Nu het einde van hun Frankrijk-avontuur in zicht komt, klussen Martien en co als nooit tevoren. En dit keer was zijn oudste dochter de Sjaak.

"Het doet zo'n pijn"

De stress begint toe te slaan in Chateau Meiland. De familie is druk bezig de laatste puntjes op de i te zetten om het kasteel helemaal verkoop klaar te maken. Maar daar vallen zo af en toe wat slachtoffers bij. Maxime delfde vorige keer nog het onderspit, dit keer is het de beurt aan Montana. Tijdens het houthakken gaat het mis. "Ik durf niet te kijken", aldus de oudste Meiland-dochter. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martien Meiland: 'Twee keer geprobeerd er een einde aan te maken'

Martien is, zoals de fans van het programma wel gewend zijn, direct in paniek. "Je mag het nooit meer van me doen!", roept hij naar Montana. Het valt gelukkig mee, er zit alleen een snee in haar teen. Maar later denkt ze toch dat het niet goed gaat. "Het doet zo'n pijn", vertelt ze aan haar ouders. "Kijk wat een bloed!" gaat Erica verder. Maar met een beetje handig knip-en-plakwerk komen ze er toch uit om niet naar de dokter te hoeven. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maxime Meiland laat er geen gras over groeien met nieuwe vriend

Dat de familie Meiland niet bepaald handig is, is inmiddels geen verrassing meer. Toch zorgt het bij de kijkers iedere keer weer voor hilariteit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers raken niet uitgepraat over nieuwe look van Erica Meiland

De ongekende populariteit van de Meilandjes heeft een nieuw podium gevonden. Tijdens Holland's Got Talent dook 'Martien' ook opeens op. Je ziet het in de video hieronder. 

Bekijk hier de hele aflevering van Chateau Meiland terug. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!