Beeld © RTL

Chantal Janzen tot tranen geroerd tijdens uitvaartdienst

03 september 2020 21:35

Het tweede seizoen van 'Chantal Komt Werken' is van start gegaan en Chantal moest meteen hevig aan de bak, op zowel fysiek als emotioneel gebied. In de eerste aflevering werkt Chantal namelijk mee met de mariniers, maar ook met een uitvaartbegeleider. En vooral dat laatste beroep raakt haar diep.

"Ik kan me niet voorstellen dat dit went"

Chantal loopt een dagje mee met Desiree, die werkt als uitvaartverzorgster. De presentatrice mag de uitvaart van de overleden Diem meemaken, waarvoor ze haar familie bijzonder dankbaar is. "We doen dit ter nagedachtenis van mijn vader", zegt zijn dochter. "Die had dit geweldig gevonden."

Uiteindelijk krijgt Chantal het tijdens de afscheidsdienst van Diem te zwaar. Als Chantal in tranen de zaal uitloopt, zegt ze tegen een collega: "Ik kan me niet voorstellen dat dit went. Ik kan me wel voorstellen dat je er beter mee leert omgaan."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Chantal Janzen komt met nieuwe spelshow op de zaterdagavond

Al met al vond Chantal het uiterst bijzonder om mee te lopen met de uitvaartdienst. "Ik vind dat jullie het prachtig doen. Wat ik goed vind is dat jullie de luchtigheid kunnen bewaren. Ik vond het echt heel bijzonder. Ik zal het nooit vergeten." Ook de kijkers thuis waren onder de indruk van het mooie moment dat Chantal met de uitvaartbegeleiders deelde. 'Bedankt voor het mooie programma dat je maakt Chantal', schreef iemand op Twitter.

Eerder vandaag kondigde Chantal aan dat ze met een nieuwe spelshow op de zaterdagavond komt. Dat onthulde de populaire presentatrice aan RTL Boulevard. In de video hieronder vertelt Chantal er alles over.

Chantal Komt Werken is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!