Wie is de Mol? Beeld © AVROTROS

Déze kandidaat moet het veld ruimen in eerste aflevering WIDM

05 september 2020 21:38

Zo, fans van 'Wie is de Mol?' vallen tijdens de eerste aflevering van de jubileumreeks meteen met hun neus in de boter. Niet alleen bleven de kandidaten tot het allerlaatste moment geheim, het begint direct met een paar pittige opdrachten. Let op, dit artikel bevat spoilers.

Ga er maar aanstaan: een flinke lijst opstellen met Italiaanse namen en vervolgens in 45 minuten mannen met exact die naam aan een dinertafel zien te krijgen. In een leeg dorp, op een maandagavond. Er wordt al vals gespeeld en tot overmaat van ramp verdwijnt er ook nog eens 250 euro uit de pot door dat leugentje om bestwil. 

Het spel zit direct vol verrassingen. Niemand minder dan Kees Tol maakt zijn opwachting in het programma. Niet als kandidaat, maar om de deelnemers van een wijze les te voorzien. Ook andere oud-Mollen, zoals Thomas Cammaert, Inge Ipenburg en Kim Pieters geven een acte de présence. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit zijn de kandidaten van de jubileumreeks Wie is de Mol?

Vrijstellingen in de bakjes verdwijnen achter je rug om: niet alleen de kandidaten, maar ook de kijkers vallen van de ene in de andere verbazing. Ze leren meteen een wijze les. De Mol gaat achter je rug om. Stuk voor stuk trappen de kandidaten in dezelfde val. Maar het hoogtepunt is tóch het feit dat het Ron is gelukt om naar de volgende ronde te gaan, chapeau. Helaas betekent het wel dat Tina het spel en Italië nú al moet verlaten. 

Lovende reacties alom over de eerste uitzending. De kijkers thuis twitteren fanatiek mee en doen zelfs al een voorzichtige poging om de mol te ontmaskeren. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!