Beeld © The CW

Gossip Girl-reboot gaat bíjna beginnen aan opnames

06 september 2020 13:53

De opnames van de reboot van de populaire serie 'Gossip Girl' starten volgende maand. Een woordvoerder van Warner Bros. laat aan 'Variety' weten dat het filmen eind oktober begint in New York.

De serie zou eigenlijk komend najaar al verschijnen op streamingdienst HBO Max, maar de productie liep vertraging op vanwege de coronacrisis. De afleveringen zullen nu naar verwachting volgend jaar verschijnen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gossip Girl-sterren houden reünie en blikken terug

De oorspronkelijke serie was van 2007 tot en met 2012 te zien en ging over een groep rijke tieners op een privéschool in New York wiens geheimen op internet werden gedeeld door de anonieme Gossip Girl. De hoofdrollen werden vertolkt door Blake Lively, Penn Badgley, Leighton Meester, Chace Crawford en Ed Westwick.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ed Westwick hint op groot Gossip Girl-nieuws

De nieuwe Gossip Girl speelt zich acht jaar na het origineel af en laat zien hoe het tienerleven in de Amerikaanse miljoenenstad het afgelopen decennium is veranderd. Kristen Bell keert terug als de mysterieuze verteller maar verder ziet een groot deel van de cast er anders uit. Zo krijgt Emily Alyn Lind een van de hoofdrollen en zijn ook Tavi Gevinson, Thomas Doherty, Adam Chanler-Berat en Zion Moreno te zien.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!