Beeld © Instagram @chelseahouska

Dochter Chelsea uit Teen Mom wil vaders familie niet meer zien

08 september 2020 14:58

Chelsea DeBoer (29) heeft haar handen vol in huis. De 'Teen Mom'-ster is niet alleen zwanger van haar vierde baby, haar oudste maakt haar leven er in de tussentijd niet makkelijker op. Aubree (11) wil namelijk liever niet op bezoek bij de familie van haar vader Adam.

"Dit is de eerste keer dat ze zegt dat ze niet wil gaan"

Een pijnlijk moment voor Chelsea. De Teen Mom-realityster krijgt van haar 11-jarige dochter te horen dat ze niet op bezoek wil bij haar vaders kant van de familie. "Aubree zegt net dat ze niet wil gaan, maar ze zou dit weekend bij Adams familie doorbrengen", vertelt Chelsea aan haar echtgenoot Cole in het nieuwe seizoen van de show. "Ze zei: 'Kun je oma Donna appen en haar vertellen dat ik niet wil komen dit weekend?'" 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Heeft vriend Kailyn uit Teen Mom andere vrouw zwanger gemaakt?

"Ik vroeg meteen of er wat mis was", gaat Chelsea verder. "Maar ze zei: 'Nee, ik wil er gewoon niet naartoe.'" Volgens haar man Cole is het een teken van 'onafhankelijkheid' nu Aubree 11 is geworden. De oma in kwestie vond het 'prima', maar vroeg zich wel af 'of er iets aan de hand was' met haar kleindochter. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jenelle uit Teen Mom choqueert fans met zorgwekkende filmpjes

Het verloopt sowieso vaak niet heel soepel in de levens van de Teen Mom-sterren, zoals te zien is in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!