Temptation Island: Love or Leave met Monica Geuze en Kaj Gorgels Beeld © RTL

Alle remmen gaan los in vernieuwde versie van Temptation Island

9 september 2020 19:19

Er is fantastisch nieuws voor fans die niet kunnen wachten op nieuwe afleveringen van 'Temptation Island'. Niet alleen is er een gloednieuw seizoen op komst, er is ook een heuse spin-off van de liefdesserie in de maak. Dat is zojuist bekendgemaakt aan RTL Boulevard.

Monica en Kaj presenteren nieuwe versie van Temptation Island

00:44

Na het succes van Temptation Island en de VIPS-versie, komt Videoland dit jaar nog met een compleet vernieuwde editie van het programma. In Temptation Island: Love or Leave is de grote vraag niet of koppels de verleiding kunnen weerstaan, maar of ze wel met de ware zijn. Monica Geuze en Kaj Gorgels nemen de presentatie op zich. Ze zijn momenteel in Italië voor de opnames. 

Niet aanraken, niet zoenen en geen seks mogen hebben, zijn normaal gesproken de drie gangbare regels in het programma. In Temptation Island: Love or Leave worden van tevoren heel andere afspraken gemaakt. De koppels geven elkaar vanaf het begin de vrijheid om uit te zoeken of ze daadwerkelijk voor elkaar bestemd zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Goed nieuws voor Temptation-fans: tóch nieuw seizoen op komst

Tijdens het programma komen de stelletjes erachter of hun partner de ware is, of dat iemand anders toch beter bij hen past. En er is geen betere manier om dat te ontdekken dan door het avontuur als vrijgezel aan te gaan. De verleiders zijn aan de kant geschoven voor serieuze singles die op zoek zijn naar een minstens zo serieuze relatie.

Daar blijft het daar niet bij. Tijdens de dates krijgen de singles en de partners de kans om een diepere connectie aan te gaan, met maar één doel: antwoord krijgen op hun brandende relatievragen en om te groeien als persoon, zodat ze een beter mens voor hun partner kunnen zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Elke van Temptation Island straalt weer na relatiebreuk

Monica Geuze: "Dit is een droom die uitkomt. Ik volg al jaren alle edities van Temptation Island en nu mag ik dit nieuwe seizoen met mijn beste vriend presenteren. We zitten momenteel in Italië voor opnames en alles ziet er zó mooi en romantisch uit. Ik heb er enorm veel zin in."

Kaj Gorgels: "Het is geweldig om dit nieuwe seizoen met Monica te presenteren. We zijn aan elkaar gewaagd en inmiddels vullen we elkaar goed aan, omdat we samen al zoveel vette dingen hebben gedaan. Dit is er ook eentje voor in de boeken, omdat het een totaal nieuw concept is. Er is een heel nieuwe rol voor de singles. In de vorige Temptation Island-versies waren het de verleiders die een relatie moesten proberen uit elkaar te drijven; nu zijn het singles die zelf ook op zoek zijn naar een serieuze relatie."

Temptation Island: Love or Leave is vanaf november 2020 uitsluitend te zien op Videoland. Er zijn in totaal 13 afleveringen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!