Beeld © ANP

Domino Day ook in maart 2021 niet op televisie

8 september 2020 18:47

Nadat in juni al in het nieuws kwam dat Domino Day 2020 niet door zou gaan, is er nu helaas ook aangekondigd dat de editie van maart 2021 uitgesteld is. RTL en EndemolShine laten aan RTL Boulevard weten dat het in deze tijd lastig is om een kostbaar eenmalig project als 'Domino Day' te maken. Daarom was het financiële risico te groot. In betere tijden hopen ze fans alsnog te kunnen verblijden met de terugkomst van 'Domino Day'.

De voorbereidingen van Domino Day zijn al een tijdje in volle gang, maar helaas hebben EndemolShine en RTL in gezamenlijk overleg besloten om Domino Day te annuleren voor komend jaar. "Domino Day is een kostbaar project en gezien de omstandigheden, als gevolg van de coronacrisis, is het financiële risico te groot."

Afgelopen februari kondigde EndemolShine de comeback aan van de tussen 1998 en 2009 succesvolle show aan. "We hebben de smeekbedes en petities gezien en gaan dit jaar het dominorecord van 2009 proberen te verbreken. Dat wordt nog een hele klus, want dat betekent dat er maar liefst meer dan 4,5 miljoen stenen om moeten vallen. Maar blij dat we deze legendarische uitdaging opnieuw aangaan!" zei een woordvoerder destijds.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Succesvolle Domino Day keert in 2020 niet terug

Op 15 november 2009 werd Domino Day voor het laatst uitgezonden. Naar die wereldrecordpoging keken destijds 2,9 miljoen mensen. Het evenement werd voorheen uitgezonden door SBS6.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!