Beeld © SBS

Ongeloof om tattoo bij 13-jarige in Getekend voor het leven

08 september 2020 21:46

Het hebben van tatoeages is voor sommige mensen een statussymbool, maar dat het ook weleens misgaat bewijst André Hazes (26) in zijn programma 'Getekend voor het leven'. De aflevering van woensdagavond is erg heftig: een moeder heeft onder invloed een tattoo gezet bij haar 13-jarige dochter.

"Dit kan toch niet ongestraft blijven?"

"Dat is best wel heftig", vertelt André voor de camera, maar toch kan hij ergens begrip opbrengen voor de situatie waarin ze toen verkeerde. Karima kon nooit echt aarden en haar omgeving begreep haar niet. Er was altijd ruzie in huis en dat heeft haar als kind veel verdriet gedaan. Op een gegeven moment was ze verslaafd aan drank en wiet, wat leidde tot de grootste fout in haar leven: ze tatoeëerde uiteindelijk haar toen 13-jarige dochter Selina. 

Inmiddels is Karima een lange tijd clean en wil ze het hoofdstuk graag afsluiten. Karima: "Ik schaam me dood voor haar tattoo. Weghalen is geen optie, maar als we hem kunnen omtoveren zou dat fantastisch zijn." Maar ze doet vooral voor zichzelf: "Ik wil heel graag naar Marokko." Daarvoor moet de kruis-tattoo op haar hand wel weg. Dat is volgens haar vader het enige wat een trip naar zijn land in de weg staat. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes dolblij met reacties op Getekend Voor Het Leven

Dochter Selina is blij met haar tatoeage. "Ik ben er heel blij mee. Zeker omdat het mijn eerste is en omdat ze het zelf heeft gezet." Ze vindt het niet gek of lelijk om een tatoeage te hebben, maar staat er wel voor open om een paar aanpassingen te doen. 

De kijkers thuis lijken ondanks de uitleg van Karima haar nog steeds niet helemaal te begrijpen. 'Dit kan toch niet ongestraft blijven?' vraagt iemand zich hardop af.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!