Lawrence Saint-Victor in 'The Bold and The Beautiful' Beeld © CBS

The Bold-fans schaterlachen om zoenscènes met paspoppen

09 september 2020 11:06

Het 'nieuwe normaal' is voor de fans van 'The Bold and The Beautiful' niet te behappen. In de soapserie wordt tijdens de zoenscènes tussen personages gebruikgemaakt van paspoppen en de kijkers kunnen er niet over uit hoe grappig dat eruitziet.

"Hier verdienen ze een Emmy voor"

Sinds het coronavirus heeft The Bold and The Beautiful er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat de soap alsnog door kan gaan op een veilige manier. Eén van die oplossingen is om de acteurs te laten zoenen met mannequins in plaats van hun collega's. Op Twitter gaan de kijkers los op hoe grappig dit eruitziet, vooral toen publiekslieveling Lawrence Saint-Victor een heet moment beleefde met de paspop-versie van Zoe Buckingham. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Brooke' licht tipje van de sluier op over nieuw seizoen The Bold

'De intense manier waarop hij de paspop aanstaart en haar zoent', giert één Twitteraar het uit. 'Hier verdienen ze een Emmy voor', aldus een ander. Maar eentje is ook oprecht positief: 'Dit is waarom acteurs uniek zijn, ze kunnen dit soort dingen geloofwaardig maken. Soms moeten ze voor een green screen staan en met tennisballen praten, anderen zoenen mannequins. Ze doen dit zonder blikken of blozen en zijn zo oprecht. Ik zou niet kunnen stoppen met lachen.' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Goed nieuws voor fans van The Bold And The Beautiful

De terugkeer van de legendarische soapserie werd groots gevierd, zoals te zien is in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!