Van Onschatbare Waarde Beeld © © Roland J Reinders / MAX

Kijkers boos om geklapte whisky-deal in Van Onschatbare Waarde

09 september 2020 21:31

Met samengeknepen billen zaten de mensen thuis te kijken naar de aflevering van 'Van Onschatbare Waarde'. Er is weer van alles in de aanbieding tijdens deze aflevering, maar de ogen zijn vooral gericht op de peperdure whisky van Michel. Hij vraagt een astronomisch bedrag voor de fles, maar laat de deal op een paar honderdjes lopen.

"Waarom ging hij niet op het aanbod in?"

Michel heeft zelf geïnvesteerd in de dure fles whisky: het komt uit het duurste vat dat ooit gekocht is. Hij gokt dat hij hij bij één van de experts zijn passie de drank kan delen, en daar heeft hij geen ongelijk in gekregen. Liefhebber Arnold Wegh wilde Michel de kans geven om zijn exorbitant prijzige fles te slijten.

Hoewel Michel al flink in de prijs was gezakt, was Arnold onvermurwbaar. 12.750 euro wilde hij betalen, en niet meer. De tegenpartij was minstens zo koppig. Dit is 250 euro minder dan de bodemprijs van Michel en dus bedankt hij vriendelijk voor het aanbod. Een stomme zet, want niemand anders wil de fles voor 13.000 euro van hem overnemen.  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dionne Stax: 'Zo belangrijk dat het onderzoek gaande blijft'

Kijkers snappen er werkelijk niets van en uiten hun boosheid en kritiek op Twitter. 'Waarom ging hij niet op het bod in?' vraagt iemand zich af. 'Sjeezus! 250 euro', schrijft iemand anders.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!