Nick van Delft en Roxeanne Hazes Beeld © ANP

Ex-vriend Roxeanne Hazes te zien in Steenrijk, Straatarm

10 september 2020 11:55

Nick van Delft, de ex-vriend van Roxeanne Hazes (27), was gisteravond opeens te zien in het programma 'Steenrijk, Straatarm'. In de betreffende aflevering ruilde hij samen met zijn vriendin Denise een week lang met de familie Van Krimpen.

"Is dit kijkersbedrog?"

Nick en Denise gaan in de uitzending van hun gigantische huis in Ouderkerk aan de Amstel richting Hoorn om een week het leven van de familie Van Krimpen te leiden. Hier komen ze erachter dat alleenstaande moeder Vera krap zit. Dit vanwege haar scheiding en het stoppen met haar bedrijf. Ze moet het nu doen met 70 euro per week en de Voedselbank. Bovendien heeft ze twee dochters. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Roxeanne Hazes geniet met volle teugen van vakantie in dierenpark

De kijkers van Steenrijk, Straatarm vallen tijdens de uitzending vooral over het arme gezin. 'Als je ff gaat googelen, lijkt het arme gezin niet zó arm. (...) Is dit kijkersbedrog?' vraagt één iemand zich af. Een ander vond de 'kleding van de meisjes' opvallen omdat ze 'niet de allergoedkoopste merken' droegen. De koelkast stond ook vol A-merken, aldus een oplettende kijker. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Vijfde seizoen Steenrijk, Straatarm in de maak'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Familie Spijkerman zichtbaar ontroerd in Steenrijk, Straatarm

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beide Steenrijk, Straatarm-gezinnen krijgen kritiek van kijkers

Of Roxeanne ook heeft zitten kijken, is niet duidelijk. De zangeres verbrak haar relatie met Nick in 2016 na vijf jaar samen. De twee gingen ieder hun eigen weg, waarna zij bij Erik Zwennes terechtkwam en hij met Denise verderging. Inmiddels heeft Nick twee kindjes met zijn grote liefde: Bobbi-Jolie en James Dean. Rox en Erik hebben zoontje Fender.

De wegen van Roxeanne en Nick zijn dan wellicht al jaren gescheiden, maar de zangeres is na een lange radiostilte wel weer herenigd met broer André. De twee hebben hun onenigheden volledig bijgelegd. In de tijd dat ze elkaar niet spraken is de zanger zijn zus natuurlijk niet vergeten; zo heeft hij de tattoo die hij voor haar liet zetten nooit weggehaald. André vertelt erover in de video hieronder. 

André Hazes heeft Roxeanne-tattoo nooit weg laten halen

01:57
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roxeanne Hazes over verloofde: 'Ben nog steeds smoorverliefd'

Bekijk hier de hele aflevering van Steenrijk, Straatarm van gisteravond.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!