Johan Derksen Beeld © ANP

Johan Derksen blijft 'alles zeggen' in Veronica Inside

10 september 2020 14:48

Morgenavond schuiven de heren van 'Veronica Inside' weer bij elkaar aan tafel. Waar menigeen vuurwerk en ongemakkelijke spanning verwacht, denkt Johan Derksen (71) dat er weinig veranderd zal zijn aan de chemie tussen het drietal. Wat er ook niet verandert, is dat hij absoluut geen blad voor de mond zal nemen. Dat kondigt hij alvast aan in 'Dagblad van het Noorden'.

"We hebben vaker goeie televisie gemaakt na incidenten"

Johan wordt morgen herenigd met Wilfred Genee en René van der Gijp tijdens Veronica Inside. Het drietal heeft een heftige periode achter de rug, maar ze 'hebben geen contact gehad' vóór de eerste aflevering van het nieuwe seizoen. "Een apart gesprek is niet nodig. We gaan gewoon weer zitten", stelt Johan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Johan Derksen over samenwerking met VI-mannen: 'Ik denk het niet'

"Als je van tevoren bij elkaar gaat komen, ga je weer een uitzending zitten regisseren", vindt hij. "Dat is niet onze kracht. Ik maak me ook geen zorgen over de chemie. Daarvoor hebben we genoeg meegemaakt. We hebben vaker goeie televisie gemaakt na incidenten." Ook is hij 'niet veranderd' en wil hij blijven 'onderscheiden'. "Dus alles moeten kunnen blijven zeggen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Johan Derksen erkent: 'Eén fout gemaakt tijdens VI-rel'

Het ging drie maanden geleden fout toen Johan een Zwarte Pieten-grap maakte over Akwasi. De mediastorm die volgde leidde tot een speciale uitzending van Veronica Inside over racisme, waarna het tussen Wilfred en de andere twee mannen helemaal misgaat. "Hij doet er alles aan om ons gekke dingen te laten zeggen en neemt het ons nu kwalijk dat we gekke dingen zeiden", zo zei Johan toen over Wilfred. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Johan Derksen haalt zijn neus op voor geld John de Mol

Het is onduidelijk of de ruzie tussen de heren helemaal over is gewaaid, maar dat zal morgenavond ongetwijfeld blijken. En als we er in de uitzending niets over horen, verschijnt er binnenkort altijd nog de biografie over Johan waarin hij 'alles vertelt' over de rel met zijn VI-maatjes.

Johan Derksen 'vertelt alles' over VI-rel in biografie

00:43

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!