Chantal Komt Werken aflevering 2 Beeld © RTL

Chantal Janzen breekt alle regels in Chantal Komt Werken

10 september 2020 21:30

Chantal Janzen (41) gaat in aflevering twee van 'Chantal Komt Werken' aan de slag bij de politie in Rotterdam en bij een sociale werkvoorziening in Leeuwarden. Vooral in Friesland zet ze de boel flink op stelten.

"Ik vind het niet kunnen wat jullie doen"

Chantal loopt een dagje mee met Raymond. Hij is kantinemedewerker bij de sociale werkvoorziening. Elke dag zorgt hij ervoor dat alle medewerkers koffie, thee en een lekkere lunch krijgen. Chantal steekt haar handen uit de mouwen en leert ook de baas van Raymond kennen: Bea.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal Janzen tot tranen geroerd tijdens uitvaartdienst

Na een uitgebreid gesprek met Bea blijkt dat de medewerkers haar wel eens Cruella noemen. "Ze doen me altijd heel leuk na als ik boos ben geweest", legt de Friezin uit. Die boosheid komt tevoorschijn als haar collega's 'te gezellig' worden, wat vooral op vrijdag gebeurt. Op die dag wordt er elke week Nederlandstalige muziek gedraaid en zetten de kantinemedewerkers de muziek stiekem steeds wat harder.

Chantal zou Chantal niet zijn als ze zelf ook niet een beetje rebels zou zijn. "Denk jij dat Bea gek wordt als we nu al Nederlandse muziek opzetten?" Natuurlijk besluiten ze de proef op de som te nemen. "Als ze boos wordt, gaan we rennen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal Janzen komt met nieuwe spelshow op de zaterdagavond

De collega's van Raymond, inclusief Chantal, gieren het uit - maar Bea zet de muziek al snel weer af. "Ik vind het niet kunnen wat jullie doen", zegt de presentatrice snel. "Dat is voor Bea ook niet leuk."

Bea is misschien streng, maar haar intenties zijn goed: ze wil de medewerkers beschermen. Velen van hen kunnen van de harde muziek van slag raken.

Chantal Komt Werken zie je elke donderdag om 20.30 uur op RTL 4 of kijk je vooruit bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!