Beeld © ANP

Zó hield Jeroen zijn deelname aan WIDM geheim

10 september 2020 16:17

Jeroen Kijk in de Vegte (46) heeft alles op alles gezet om zijn deelname aan het jubileumseizoen van 'Wie is de Mol?' stil te houden. De radio-dj en presentator vertelt op NPO Radio 2 dat hij familie en vrienden had wijsgemaakt een lange reis te gaan maken door Nieuw-Zeeland.

Om de verzonnen reis van drie weken extra geloofwaardig te maken, liet Jeroen zijn goede vriendin en 'reisbuddy' Charlotte - die in het land woont - souvenirs opsturen uit het land. "Ik heb aan haar gevraagd of zij in de lokale toeristenwinkel in Auckland tien koelkastmagneten wilde kopen, zodat ik die hier kon uitdelen."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Besodemietert Nikkie de boel in WIDM? Deze hint wijst daarop

Ook stuurde Jeroen regelmatig appjes naar collega's met foto's die hij via Whatsapp kreeg doorgestuurd van Charlotte. Daarnaast had hij een app gedownload om helemaal up to date te zijn over de laatste weersomstandigheden.

In 2017 deed Jeroen ook mee aan Wie is de Mol. Hij moest toen na aflevering vijf het spel verlaten. Dit jaar bestaat de show twintig jaar en krijgen tien oud-deelnemers een herkansing.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!