Beeld © MAX

Bed & Breakfast-koppel zuur: 'Dat is €3 minder dan vraagprijs'

11 september 2020 22:07

Het was weer een heerlijke 'Bed & Breakfast'-aflevering voor Twitterend Nederland. Er waren weer genoeg klachten en kneuterige activiteiten om te beoordelen, maar het meest spraakmakende fragment vond toch wel aan het einde van de uitzending plaats. Ad en Josephine kregen minder dan de vraagprijs voor de overnachting in één van hun kamers.

"Dat is drie euro minder dan de vraagprijs... Dankjewel"

Daar sta je dan voor twee andere b&b-eigenaren met een envelop die te licht aanvoelt. Hoewel het hele format van het programma draait om de gasten die zelf bepalen wat ze hun verblijf waard vinden, is het een ongeschreven regel dat je nóóit minder dan de vraagprijs betaalt. En toch stopten Erik en Christel 'maar' 100 euro in de envelop in plaats van 103 euro. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Daar is 'ie weer: Bed & Breakfast-koppel mist het haakje

Met een zuur gezicht constateren Ad en Josephine dat er inderdaad te weinig betaald is en dat hun gasten hun verblijf - een krakende vloer kan natuurlijk écht niet... - niet het bedrag waard vonden. "Dat is drie euro minder dan de vraagprijs... Dankjewel", zegt Josephine schoorvoetend. Uiteindelijk gaan Erik en Christel er nog met de winst vandoor en wordt het duidelijk dat dit dé reden was waarom ze aan het programma meedoen. Of het te weinig betalen een tactiek was of niet, op Twitter vinden ze er wat van. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!