Wie is de Mol? Beeld © AVROTROS

WIDM-afvaller legt uit waar het mis ging

13 september 2020 14:24

Miljoenen Nederlanders zaten gisteravond weer aan de buis gekluisterd voor de tweede aflevering van 'Wie is de Mol?'. Het spel is nu echt begonnen, maar dat betekent ook dat er een deelnemer het veld moest ruimen. Deze deelnemer legt nu uit waar het mis ging.

Let op: dit artikel bevat spoilers!

"Ja, dat was echt dom"

Nadja Hüpscher is de tweede deelnemer die het jubileumseizoen van Wie is de Mol? moest verlaten. In de aflevering vertelde zij al dat tunnelvisie haar de das om deed. In De Wie is de Mol? Podcast doet zij een boekje open over hoe dat precies is gegaan. "Ik heb mezelf wel voor de kop geslagen... Dat ik zoiets stoms heb gedaan. Het is een mindfuck, ik kan niet anders zeggen." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Verraadt de eerste executie in WIDM wie de Mol is?

In de tweede aflevering was het tijd voor de laseropdracht. Voor de deelnemers altijd een van de hoogtepunten van WIDM. Nadja legt uit dat die opdracht om 4.00 uur 's nachts werd gespeeld. "Ik was toen heel lang in de controlroom. Ik had het heel koud."

Nadja Hüpscher
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zoon Ron Boszhard kon WIDM-executie niet aanzien

Nadja stond lange tijd op de schermen mee te kijken naar de acties van de andere deelnemers. "Ik heb zoveel gelachen. Het was denk ik ook een soort uitbarsting van het afgelopen jaar."

Ze vond vooral Ron hilarisch, omdat hij de kist niet kon vinden. "Alles was vertraagd en het was laat. Ik kreeg de slappe lach en het stopte niet meer en ik kon het niet meer serieus nemen. Daar ging de stekker eruit of zo."

Die nacht had ze amper geslapen. "De volgende dag was ik echt niks waard en toen heb ik een heel lang gesprek gehad en heb ik alles verzet. Heel mijn visie was veranderd. Ja, dat was echt dom."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Besodemietert Nikkie de boel in WIDM? Deze hint wijst daarop

Wie is de Mol? zie je elke zaterdag om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 1 of kijk je hier terug.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!