Jeroen Kijk in de Vegte Beeld © Wie is de Mol?

Jeroen Kijk in de Vegte verspreekt zich over exit Wie is de Mol?

14 september 2020 11:22

De zoektocht naar de Mol is weer in volle gang. Er zijn nog acht verdachten over, maar op Jeroen Kijk in de Vegte (46) kun je beter je geld niet inzetten. Hij heeft zichzelf namelijk versproken over de duur van zijn deelname.

"Ik wacht even tot ik er uitgevlogen ben..."

In 2017 deed Jeroen al mee aan Wie is de Mol. Hij moest toen na aflevering vijf het spel verlaten, maar krijgt in het jubileumseizoen een nieuwe kans. Toch zou hij deze niet optimaal benut hebben. De radio-dj en presentator deed afgelopen week op NPO Radio 2 namelijk een bijzondere uitspraak toen hij vertelde over zijn deelname. "Daar doe ik nu nog helemaal geen uitspraken over, ik wacht even tot ik er uitgevlogen ben..."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

WIDM-afvaller legt uit waar het mis ging

Zijn collega Jan-Willem Roodbeen, die zelf in 2014 op zoek ging naar de saboteur, corrigeerde hem snel waarna Jeroen toevoegde: "Of als ik natuurlijk de Mol of de winnaar ben."

Het extra seizoen is gemaakt ter ere van het 20-jarig bestaan van het programma dat elk seizoen miljoenen kijkers trekt, en werd al voor de coronacrisis opgenomen in Toscane. Rik van de Westelaken is wederom de presentator van dienst. Ook tijdens de extra reeks kunnen kijkers na de uitzendingen op NPO 1 zappen naar het napraatprogramma Moltalk op NPO 3. Duo Rop Verheijen en Marlijn Weerdenburg nemen daarin live de opdrachten, complotten en theorieën met verschillende oud-deelnemers door.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zó hield Jeroen zijn deelname aan WIDM geheim

Afgelopen seizoen werd Rob Dekay als Mol onthuld door Buddy Vedder. Maar wat doe je als WIDM-winnaar eigenlijk met het gewonnen geldbedrag?

Wie is de Mol? zie je elke zaterdag om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 1. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!