Goede Tijden, Slechte Tijden Beeld © GTST / EndemolShine

Hassan Slaby maakt debuut in Goede Tijden, Slechte Tijden

14 september 2020 12:00

Meerdijk is weer een inwoner rijker: acteur Hassan Slaby (33) vestigt zich vanaf vandaag bij Videoland in het fictieve plaatsje, dat we allemaal zo goed kennen uit 's Neerlands langslopende soap 'Goede Tijden, Slechte Tijden'.

In de serie speelt Hassan de rol van Marwan El Amrani, een levensgenieter die samen met zijn strenge vader en streberige broertje een supermarkt runt. Acteur Hamza Othman vertolkt de rol van zijn ambitieuze broer Ilyas, die een relatie heeft met JoJo (Stephanie van Eer). Hoewel Marwan graag het vriendinnetje van zijn broer wil ontmoeten, zet die alles op alles om haar geheim te houden. Maar waarom...?

Goede Tijden, Slechte Tijden
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hassan Slaby waande zich in een warm bad op de set van GTST

In gesprek met ANP zei de acteur eerder dat hij zich meteen op z’n plek voelde en dat 'ie blij is dat hij onderdeel mag uitmaken van de langstlopende soap van Nederland. "Iedereen zat in dezelfde cirkel en die werd met mij erbij gewoon wat groter." 

Ervaring met acteren heeft Hassan al, zo was hij van 2010 tot en met 2017 te zien als Eman Loukili in SpangaS. Hij is niet de eerste die de overstap maakt naar GTST; Gaby Blaaser, Stephanie van Eer, Beau Schneider en Stijn Fransen gingen hem al voor.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Victoria Koblenko niet blij met dood van GTST-alter ego

Een ander nieuw gezicht dit seizoen is Christine van Stralen, die de rol vertolkt van Judith Schoof: een vaste patiënt van Anton Bouwhuis.

Goede Tijden, Slechte Tijden

Ook oudgediende Lone van Roosendaal keert terug, zij speelt opnieuw de rol van soap-bitch Billy de Palma. In de video hieronder zie je de eerste beelden van de rentree van Billy. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ferri Somogyi beleefde twee geheime romances op set GTST

In de laatste aflevering van Goede Tijden, Zomer Tijden ontvangt Froukje de Both Cas Jansen en Victoria Koblenko. De actrice doet een boekje open over haar divagedrag op de set en Cas verklapt dat hij een oogje had op zijn soapvriendinnetje Katja Schuurman zoals te zien is in de video hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!