Beeld © ANP

Thom Hoffman wil niets liever dan nieuw seizoen Dokter Tinus

14 september 2020 12:40

'Dokter Tinus' was een groot succes, maar toch besloot SBS om een aantal jaren geleden abrupt de stekker uit de serie te trekken. Thom Hoffman (63), die de rol van Dokter Martinus Elsenbosch speelde, wil niets liever dan een waardig afscheid van de serie, zo vertelt hij aan 'Televizier'.

"Het zevende seizoen is nooit gedraaid, terwijl het wel klaarlag"

Thom Hoffman speelde van 2012 tot en met 2017 de rol van dokter Tinus, maar is nog altijd niet te spreken over het einde van de serie. Hij baalt er naar eigen zeggen flink van dat de serie zo abrupt ten einde is gekomen. "Het zevende seizoen is nooit gedraaid, terwijl het wel klaarlag", vertelt hij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Thom Hoffman nog steeds verslagen om einde Dokter Tinus

Binnenkort is Thom te zien in het derde en laatste seizoen van de BNNVARA-serie KLEM en hij vindt dat Dokter Tinus eenzelfde afscheid verdient. "KLEM heeft een schitterend einde waarvoor alles uit de kast is getrokken. Dokter Tinus zouden wij ook nog graag zo afronden. Een goede serie verdient een einde en dat heeft Tinus nooit gekregen."

De acteur hoopt dan ook vurig dat de makers én zenderbazen 'wakker worden'. "De mooiste beloning zou zijn wanneer zij zeggen: 'We geven Thom nog een zevende seizoen.' Dan ben ik daar ook weer tevreden over."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuwe All Stars-serie bevat oude scenes van eerste film

Hoewel fans al tijden uitkijken naar een nieuw seizoen van KLEM, is er volgens Rob Goossens niet veel om voor thuis te blijven het komende tv-seizoen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!