Voor Hetzelfde Geld Beeld © Voor Hetzelfde Geld

Stads koppel Voor Hetzelfde Geld kan draai niet vinden in Zeeland

14 september 2020 21:28

Sabrina en Maarten wonen in een bruisend deel van Tilburg. Ze hebben altijd genoten van het wonen in de grote stad, maar door de komst van kinderen zijn hun behoeftes veranderd. De van oorsprong Zeeuwse Maarten is klaar om terug te gaan naar Zeeland, maar kan de stadse Sabrina daar ook aarden?

"Ik merk wel dat ik niet meer in Brabant ben"

Meer rust en ruimte: dat is wat Maarten en Sabrina graag willen. Hoewel ze het drukke Tilburg altijd gezellig vonden, heeft vooral Sabrina nu moeite met de feestende jongeren midden in de nacht. Het budget van hen twee is rond de 450.000 euro, dus een mooi huis gaan ze zeker vinden. Maar of dat ook in de omgeving van Tilburg kan...?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers vol verbazing over 'stads' koppel Voor Hetzelfde Geld

Nadat presentatrice Natasja Froger hen drie prachtige woningen laat zien is het moment daar om een keuze te maken. Uiteindelijk vertrekt het gezin richting Vlissingen, zo'n 1,5 uur van Tilburg vandaan. Zeeland voelt als thuiskomen voor Maarten, maar Sabrina moet haar draai nog vinden. Ze moet dan ook even wennen aan de geur van de koeien, en het naakt paraderen op haar slaapkamer zit er niet meer in. 

"Ik merk wel dat ik niet meer in Brabant ben", lacht Sabrina. Ook haar vriendinnen hebben zo hun twijfels. "Ik zeg je heel eerlijk: 'Ik zie jou hier niet wonen. Het is hier veel te rustig voor jou.'" Ondertussen is Maarten helemaal verliefd op het huis én de omgeving. Maar kunnen ze er ook samen gelukkig worden? 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Koppel Voor Hetzelfde Geld krijgt bakken kritiek over zich heen

Het antwoord is nee. "Ik denk dat ik Zeeland een beetje geromantiseerd heb", legt Sabrina uit. "Elke keer als wij hier zijn voelt dat goed en zie je de kinderen opleven op het strand. Dus wij hadden in ons hoofd: dan is het altijd zo (…), maar ik denk dat we dat lekker met de stacaravan moeten doen."

Kijk de hele aflevering hier terug.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!