Beeld © RTL / Mark Engelen

Dit zijn de juryleden van Drag Race Holland

15 september 2020 19:01

Komende vrijdag begint 'Drag Race Holland', de Nederlandse versie van 'RuPaul's Drag Race', exclusief bij Videoland. We weten al eventjes dat Fred van Leer (43) het programma presenteert. Ook weten we welke tien drag queens meedoen aan het programma. Maar nu mogen we bekendmaken wie de juryleden worden.

Naast Fred van Leer is er één vast jurylid dat iedere week aanwezig is. En dat is niemand minder dan Nikkie Plessen. "Wat mij het meest aanspreekt en inspireert in drag is dat hier zoveel creativiteit bij komt kijken en dat het verder gaat dan alleen een mooie outfit neerzetten. Met mijn fashion achtergrond is het natuurlijk echt fantastisch om hier deel van uit te mogen maken. Maar meiden jullie moeten er wel iets voor doen...you’d better work that runway hunties", aldus Nikkie.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Deze 10 Drag Queens doen mee aan Drag Race Holland

Daarnaast zijn er nog vier andere juryleden die meerdere keren hun opwachting maken om de queens te beoordelen. Dat zijn Roxeanne Hazes, Claes Iversen, Sanne Wallis de Vries en Rick Paul van Mulligen.

Uiteraard zijn er ook nog gast-juryleden, die éénmaal acte de présence geven. In dat rijtje horen Loiza Lamers, Ruth Jacott, NikkieTutorials, Ryanne van Dorst, Amber Vineyard, Edsilia Rombley en Carlo Boszhard thuis.

Drag Race
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fred van Leer openhartig over liefdesleven

Benieuwd naar de eerste beelden van Drag Race Holland? Kijk dan onderstaande video.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!