Beeld © SBS

Kijkers genieten van handige Montana in Chateau Meiland

15 september 2020 07:23

In 'Chateau Meiland' kijken we voornamelijk naar Martien, Maxime en Erica, maar ook dochter Montana is nu wat vaker in beeld. En ze valt goed in de smaak bij de kijkers.

"We gaan hier niets met een tangetje doen"

Als Martien en Montana samen een geheel nieuwe logeerkamer in gaan richten, blijkt dochter Montana onmisbaar te zijn wegens haar technische skills. Zo weet zij slim het bed door de deurposten te manoeuvreren.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Martien droeg jarenlang groot geheim met zich mee

En als Martiens grote angst om de hoek komt kijken, elektriciteit, is het ook Montana die het voortouw neemt. Met het ophangen van een lampenkap vraagt ze haar vader om een tangetje. "We gaan hier niets met tangetjes doen", zegt Martien, die al meerdere keren onder stroom heeft gestaan in het chateau. Uiteindelijk zet zijn dochter de lampenkap er zonder problemen op.

"Wat goed", aldus Martien. En dat vinden de kijkers ook. 'Die weet wel van aanpakken', schrijft iemand. Een ander: 'Ben benieuwd hoe het chateau er zonder Erica en Montana uit had gezien.'

Wie ook bekend werd door Chateau Meiland, is 'huisvriendin' Caroline van Eeden. Zij vertrok echter na enige tijd uit het chateau. Maar nu de familie Meiland weer in Nederland is, zou ze Martien maar wat graag weer in de armen sluiten. Ze vertelt erover in onderstaande video.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!