Love Island Beeld © Love Island

Nieuwe Islander zet iedereen op scherp in Love Island

15 september 2020 21:52

Kai en Josephine-Charlotte hebben pas net de deur van de villa achter zich dichtgetrokken, of een nieuwe Islander staat alweer te popelen om hun plaats in te nemen. Zijn komst gaat gepaard met flink wat veranderingen…

"Ik heb mijn keuze gemaakt en ga helemaal voor Feline"

Na de emotionele herkoppeling, waar de Islanders zelf moesten beslissen wie er terug naar Nederland gingen, is het tijd voor wat ontspanning. Presentatoren Holly Mae Brood en Viktor Verhulst hebben een bescheiden feestje voor de verliefde stelletjes georganiseerd, maar al snel wordt het partijtje bruut verstoord door een onbekende. De 21-jarige Yoram maakt zich bekend aan de Islanders en hoopt in de villa een impulsieve dame te vinden. Als het even kan een brunette, laat hij weten.

Yoram Love Island
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sander Lantinga is nieuwe voice-over van Love Island

Joan en Feline hebben zijn voorkeur, maar die laten de nieuwe boy links liggen. Feline heeft namelijk haar gemanicuurde nagels gezet in Giuliano, die nog een koppel vormt met Eilish. Dat haar partner zijn oog op een ander heeft laten vallen laat haar echter koud, want zelf krijgt Eilish kriebels in haar buik van nieuwkomer Gianni. En dat die relatie al snel serieuze vormen aanneemt blijkt wel tijdens het spelletje ‘Cupid’s Arrows’, waar iedereen op elkaar duikt.

Feline zet tijdens het spel haar pijlen op haar Giuliano om zo toch nog eens ‘een Italiaans te proeven zonder gluten’. Hun kus smaakt naar meer en die chemie waarover ze zich zorgen maakten, die is inmiddels zelfs helemaal in Nederland te zien. "Ik ga voor jou, that’s it", verklaart de Love Island-hunk zijn liefde dan ook later op de dag. "Ik heb mijn keuze gemaakt en ga helemaal voor Feline."

Giuliano en Feline Love Island
Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Scrollen maar: alle socials van de Love Island-singles op een rijtje

Ondertussen heeft de kus van Gianni en Eilish ook het nodige losgemaakt. Er is alleen nog een probleem: Eilish en Giuliano zijn nog een koppel. Daarover zitten ze gelukkig op één lijn: ze blijven vrienden, meer niet. Eind goed al goed zou je denken, maar zo makkelijk gaat dat niet… het is namelijk weer tijd voor een herkoppeling en nieuwkomer Yoram heeft vrij spel. Hij weet al voor wie hij gaat, maar wat betekent dat voor de al bestaande koppels?

Gianni en Eilish
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zó ziet de nieuwe Love Island-villa eruit

Hoe het afloopt zie je morgen in een nieuwe aflevering van Love Island om 21.30 uur bij RTL 5 en Videoland. Benieuwd hoe het met de afgevallen kandidaten gaat? Bekijk dan elke vrijdag een nieuwe aflevering van Love Check-up.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!