Love Island Beeld © Love Island

Nieuwe Islander zorgt voor frictie tussen Raphaëlla en Mattheüs

16 september 2020 21:37

Raphaëlla dacht eindelijk haar 'happily ever after' met Mattheüs te krijgen nu bombshell Fabiënne weer veilig in Nederland is. Maar op 'Love Island' blijft het nooit lang rustig en deze keer hebben Holly en Viktor twee nieuwe dames gestuurd om de boel eens flink op te schudden.

"Ik moet ook een kans krijgen"

De dag begint al niet lekker voor Raphaëlla: via een berichtje moet ze horen dat haar vent op date mag met nieuwkomer Charlotte - en die gaat recht op haar doel af. Dat Mattie nog in een koppel zit, daar heeft ze maling aan. "Ik kom hier voor mezelf", maakt ze dan ook aan hem duidelijk als hij haar vraagt of ze twee mensen uit elkaar zou halen in de villa. "Ik moet ook een kans krijgen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Nieuwe Islander zet iedereen op scherp in Love Island

Charlotte is niet alleen gekomen en krijgt gezelschap van Merel, die in eerste instantie voor Felip is gekomen, maar nu toch ook kriebels krijgt voor Mattheüs. En dat wordt allemaal des te duidelijker tijdens een wedstrijdje in het water. Alsof Raphaëlla het nog niet zwaar genoeg heeft om haar partner te zien zoenen met een ander, winnen Mattheüs en Merel óók nog eens een nacht in de Hideaway. En dat zorgt voor tranen...

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fabiënne hoopt dat Joan en Mert Love Island gaan winnen

Love Island zie je elke dag om 21.30 uur bij RTL 5 en Videoland. Benieuwd hoe het met de afgevallen kandidaten gaat? Bekijk dan elke vrijdag een nieuwe aflevering van Love Check-up.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!