Beeld © AVROTROS

Volgens deze theorie is Ellie Lust de volgende WIDM-afvaller

17 september 2020 14:54

Bij ieder nieuw seizoen van 'Wie is de Mol?' rijzen er telkens weer honderden theorieën als paddestoelen uit de grond. Die theorieën gaan uiteraard over wie de Mol is, maar ook over de afvaller. Want wat als er een code te kraken is die voorspelt wie er af gaat vallen? Volgens déze nieuwe theorie is Ellie Lust (54) de volgende deelnemer die naar huis gaat.

Let op: deze theorie is natuurlijk niet bevestigd door de makers en is slechts bedacht door een fan. Maar tot nu toe is 'ie aardig accuraat. De bedenker gaat er namelijk vanuit dat iedere kandidaat gekoppeld is aan een nummer. En wel het nummer van het seizoen waarin hij of zij te zien was. Voor Nadja is dat bijvoorbeeld nummer 7, omdat ze in het zevende seizoen meedeed.

Zoals alle kijkers van Wie is de Mol? weten, bestaat de test iedere week weer uit twintig vragen. Volgens deze theorie is Nadja dus, omdat ze uit seizoen 7 komt, gekoppeld aan vraag 7.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Jeroen Kijk in de Vegte verspreekt zich over exit Wie is de Mol?

Het opvallende is dat de vragen die 'staan voor' de afvallers, dus Nadja (seizoen 7) en Tina (seizoen 20) in de afgelopen uitzendingen in beeld zijn geweest. Het zou dus kunnen zijn dat het tonen van die vraag een opmaat is. En de volgende vraag die met nummer in beeld wordt getoond en correspondeert met een kandidaat uit dit seizoen, is vraag 16. En wie deed er mee in het zestiende seizoen? Ellie.

Of de overeenkomende cijfers tot nu toe op toeval berusten, is dus niet bekend. Dat weten we komende zaterdag, wanneer we zien of Ellie in het spel blijft, of niet.

De eerste afvaller dit seizoen was Tina de Bruin, die in haar vorige seizoen ook al vroeg het veld moest ruimen. Tina lijkt dus, en dan drukken we ons voorzichtig uit, geen erg sterke speler. Daarom stelt ze voor om met een andere variant van Wie is de Mol? te komen. En dat ziet ze zo voor zich:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!