Beeld © SBS

Meilandjes gaan op huizenjacht voor kieskeurige Nadège

18 september 2020 07:35

Hoewel de familie Meiland momenteel weer woonachtig is in Nederland, hebben ze er gedurende hun laatste weken in Frankrijk alles aan gedaan om Nadège een fijn onderkomen te geven. Keus is er genoeg, maar zo'n makkelijke klus is het niet, want de huishoudster blijkt er een flink eisenpakket op na te houden.

"Je moet denken in waar je hart sneller van gaat kloppen"

De Meilandjes kunnen hun geliefde huishoudster niet meenemen naar Nederland, maar willen haar ook niet zomaar achter laten. Daarom is Maxime al geruime tijd op zoek naar een nieuw onderkomen voor haar, maar erg makkelijk gaat dat niet. Samen met haar ouders komt ze het ene na het andere pareltje tegen. Maar Nadège blijkt niet de makkelijkste. Zo wil ze geen tuin en moet ze wel ergens haar auto kwijt kunnen. Ook een balkon is uit den boze.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Remigratie-borrel Meilandjes dreigt Project X-feest te worden

Ook als het drietal een paar woningen heeft uitgekozen en die aan Nadège laat zien, blijkt ze veeleisend te zijn. De ene is te duur, de andere te ver weg. Erica legt uit dat ze bereid zijn om haar een handje te helpen. "Je moet denken in waar je hart sneller van gaat kloppen. Desnoods gooien wij er een nieuwe keuken in." 

Uiteindelijk wordt er een bezichtiging ingepland voor een appartement waar de familie razend enthousiast over is. Maar Nadège ziet beren op de weg: "Ik vind het een erg mooi appartement. De keuken is prachtig. Maar waar ik mee zit zijn de dakramen." Zij vermoedt dat het daardoor in de zomer erg heet kan worden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers genieten van handige Montana in Chateau Meiland

Chateau Meiland is elke maandag- én donderdagavond om 20.00 uur te zien op SBS 6 en op KIJK.nl.

Nadège heeft onlangs nog haar onvrede over de Meilandjes geuit. Ze plaatste op Facebook meerdere berichten waarin ze aangaf 'zeer teleurgesteld' te zijn in de familie. Maxime vertelde aan RTL Boulevard dat ze wel weet waar de opgekropte woede vandaan komt. 

Maxime Meiland denkt te weten waarom Nadège zo boos was

05:43

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!