BN'ers willen dat Familiediner de Televizier-Ring gaat winnen

17 september 2020 18:22

Exact twintig jaar na de eerste uitzending heeft een groep BN'ers zich met een ludieke video sterk gemaakt voor het EO-programma 'Het Familiediner'. De BN' ers zouden graag zien dat de Gouden Televizier-Ring gaat winnen.

In het filmpje op Twitter is te zien hoe onder anderen André van Duin, Karin Bloemen, Waylon, Richard Groenendijk, Albert Verlinde, Janny van der Heijden en Raymond van Barneveld het publiek vragen om te stemmen op het programma.

Naast Het Familiediner zijn dit jaar nog 24 andere programma's genomineerd. In de tussenstand van vorige week stond het programma niet in de top-10. Het is echter zeker nog geen gelopen race, want stemmen kan nog tot en met 21 september 08.00 uur.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vader en zoon ruziën om duizenden euro's in Het Familiediner

Later in die week wordt bekend welke drie programma's zullen strijden om de publieksprijs. De uitreiking van de Gouden Televizier-Ring is op 8 oktober in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

De EO zond dit jaar het twintigste seizoen uit van Het Familiediner. Niet weg te denken bij dit programma is presentator Bert van Leeuwen. Hij gaat op pad om familieleden met een verstoorde relatie te inspireren een stap te zetten naar verzoening. Daarbij is de vraag steeds weer: Doen de familieleden aan het eind van de episode de deur open voor Bert en zijn ze bereid om elkaar te vergeven en stapt er iemand uit de limousine?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bert van Leeuwen moet afscheid nemen van zijn moeder

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!